Sky Radio: ‘Edwin Evers moet naar ons komen’

Foto: Dirk-Jan van DijkSky Radio gooit zijn non stop muziek-concept de prullenmand in als Edwin Evers naar de zender wil verhuizen. Dat heeft Sky-baas Uunco Cerfontaine laten weten op BNR. Cerfontaine ziet Evers Staat Op op Sky Radio wel zitten. “Edwin Evers moet naar Sky komen. Dat is de enige. Sky is non-stop, de mensen willen dat Sky non-stop is, maar als je heel eerlijk bent: ’s morgens wordt er minder naar Sky geluisterd dan na tienen en hoe komt dat? Edwin Evers“, zegt de radiobaas op de radio.

Evers zou van Sky weer de grootste kunnen maken, denkt hij. “Als hij nou naar Sky komt, wordt Sky nummer één. Leuke deal toch? Dan kan 538 verder met Coen & Sander en Q-music met jong talent.”

Het is de enige dj waarvoor Cerfontaine een uitzondering wil maken. “Hij is de enige uitzondering. Dan zouden de luisteraars mij dat vergeven en dat zelfs een meerwaarde vinden. Elke andere zal heel moeilijk zijn, want dan zeggen de mensen: ‘Ik luister de Sky, omdat er níet gebabbeld wordt, en dat moet je dan zo laten.’”

Cerfontaine praatte op BNR over de transfer van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van 3FM naar Radio 538. “Het is een meesterzet van 538 om die jongens aan te nemen, want er is maar een klein groepje dj’s die het verschil kunnen maken in marktaandeel.

Sky zat niet achter de heren aan. “Voor Sky is het anders. Wij zijn non-stop en dat is ons USP. Dat vinden onze luisteraars belangrijk.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen