SBS 6 tevreden over vernieuwd Shownieuws

SBS 6 is tevreden over de nieuwe opzet van Shownieuws. Dat heeft de zender desgevraagd laten weten. Net als Hart van Nederland, werd Shownieuws aan het begin van de maand in een nieuw jasje gestoken. “Shownieuws heeft onlangs een aantal veranderingen ondergaan om meer tegemoet te komen aan de wensen van de SBS6-kijker. Zo sluit Shownieuws nu beter aan bij ons andere sterke programma Hart van Nederland. Tot nu toe zijn de resultaten daarvan veelbelovend.”

Ten opzichte van afgelopen najaar kijken er gemiddeld 276.000 kijkers meer naar Shownieuws, weet SBS 6. “Dat betekent een groei van 56 procent.

Deze week werd duidelijk dat Shownieuws deskundigen Eric van TijnJanice en René Mioch heeft ontslagen. Een woordvoerder legt uit: “In deze nieuwe vorm ligt de focus meer op algemeen entertainmentnieuws en is er minder ruimte voor onderwerpen als lifestyle, film en muziek. Dit betekent niet dat de deskundigen nooit meer te zien zullen zijn bij Shownieuws, zij het niet achter de desk.”

Wij danken de deskundigen voor hun talloze verschijningen aan de desk en de prettige samenwerking van de afgelopen twee jaar.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen