Robert ten Brink wil meer dan 800.000 kijkers

Robert ten Brink wil vanavond met zijn nieuwe spelshow BankGiro Loterij The Big Picture méér kijkers scoren, dan de herhaling van All You Need Is Love de afgelopen weken deed op hetzelfde tijdstip. Dat vertelt de presentator in AD. All You Need trok de afgelopen weken zo’n 800.000 kijkers in de herhaling. Nu komt RTL 4 met een nieuwe titel op de zondagavond. “Een nieuw programma op zondagavond zal nog veel meer doen. De quiz heeft alles in zich en zeker op deze plek“, zegt hij.

Het wordt volgens Ten Brink een groot licht- en muziekspektakel. “Daar is heel hard aan gewerkt door Jos Budie, de regisseur met wie ik tien jaar lang Weekend Miljonairs maakte. Hij kan alle technische mensen duidelijk maken wat per seconde de bedoeling is. Het moet ‘bam, bam, bam’. Anders wordt het niets.”

Zenuwen heeft Ten Brink niet, vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. “Zenuwachtig? Nee, dat niet. Ik vergelijk het altijd met een buschauffeur die achter het stuur gaat zitten om zijn rit te doen. Maar je moet wél geconcentreerd zijn. Het moet kloppen.

Dit is héél goed. Dat voel je meteen. Het is misschien stom om te zeggen, maar datzelfde gevoel heb ik ooit met Lingo ook gehad.

The Big Picture is om 21.55 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen