Leontine Borsato: ‘Géén reallifesoap’

Foto: RTLDe nieuwe RTL 4-serie over het leven van Marco Borsato wordt absoluut geen reallifesoap. Dat benadrukt zijn vrouw Leontine Borsato in weekblad Weekend. Borsato wil niet dat mensen er een verkeerd beeld van hebben. Ze spreekt van een ‘documentaire’. “Het is geen realitysoap waarbij ze ons privéleven laten zien, dat denken sommige mensen. Het gaat echt om hem, hij wordt al jaren op bijzondere momenten gevolgd. Al zijn hoogtepunten, maar ook dieptepunten zullen daarin te zien zijn.

Borsato steunt haar man door dik en dun. “Als Marco het druk heeft, zoals afgelopen tijd met The Voice of met zijn tour, dan ben ik wel wat regelmatiger thuis, maar dat vind ik juist fijn.

Toch heeft ze zelf ook nog een carrière. “Ik blijf lekker acteren. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan wil je dat blijven doen. Ik speel al twee seizoenen in de serie Caps Club op Zapp en nu komt er een nieuw seizoen uit.

Ook reikt ze prijzen uit in de RTL 4-show The Big Picture. “Ik reik de geldprijzen uit, wat ik overigens al een aantal jaren voor meer RTL-programma’s doe. Daarnaast zit er een speelfilm aan te komen en nog een hoop andere leuke dingen.

De vierdelige serie over Marco Borsato begint op 29 maart op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen