Elvira Out klaagt over oppervlakkigheid GTST

Elvira Out, al ruim een jaar te zien als Bianca Bouwhuis in Goede Tijden Slechte Tijden, vindt haar rol in de serie wat oppervlakkig. Dat zegt de actrice in Story. Out mist diepgang. “Hoe fantastisch ik het ook vind om Bianca gestalte te geven, ik zal dat niet jarenlang gaan doen. Wat ik vooral mis, is dat we met het personage niet de diepte in kunnen. Er is niet veel tijd om te repeteren en alles moet er bij de opnames snel op staan. Je krijgt niet de gelegenheid om je personage uit te diepen“, zegt ze.

Sommige collega’s zitten al tientallen jaren bij GTST. “Ik kan me voorstellen dat Jette van der Meij, die Laura vertolkt, niet meer weg wil. Voor haar is GTST een manier van leven geworden.

Voor zo lang ze er nog in zit, kijkt Out elke avond GTST met haar gezin. “Toen ik de cast ging versterken, waren Gina en haar broertje Elias door het dolle heen. Hun moeder in GTST!

Toen konden we natuurlijk geen ‘nee’ meer zeggen, dus zitten we nu met zijn viertjes ’s avonds om acht uur op de bank, klaar voor GTST.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen