‘Caroline Tensen raakt ook Eén tegen 100 kwijt’

Caroline Tensen dreigt Eén tegen 100, haar laatst overgebleven tv-show, kwijt te raken. Dat heeft weekblad Privé gehoord in de wandelgangen in Hilversum. De Postcode Loterij zou graag een ‘ander en vooral jonger’ gezicht op Eén tegen 100 zetten. “Volgens een woordvoerder van de Postcode Loterij zou Caroline de show te veel op de automatische piloot doen, te vaak dezelfde opmerkingen plaatsen en niet meer die frisse blik op de show hebben waar de loterij naar streeft“, aldus het tijdschrift.

Tensen is ambassadeur van de Postcode Loterij, maar dat geldt ook voor Nicolette van Dam en Quinty Trustfull. Die zouden na een verhuizing van Eén tegen 100 van AvroTros naar RTL 4 het stokje kunnen overnemen van Tensen.

Geen onrealistisch scenario, meent Privé. “Met zo’n heftige beslissing zal de Postcode Loterij geen moeite hebben, want ooit was Henny Huisman hun boegbeeld en ook hij verdween uit beeld.

Het wordt voor Tensen een vervelend 25-jarig tv-jubileum, aangezien ze dit jaar naast zes afleveringen van Eén tegen 100 geen enkele tv-klus meer heeft.

Caroline zal een andere invulling van haar leven moeten zoeken en dat zal haar niet meevallen.”

Update 24 februari: Volgens de Postcode Loterij klopt er niets van bovenstaand bericht. Lees hier: Postcode Loterij gewoon verder met Caroline Tensen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen