Bastiaan en Toprak aan boord in De Zeven Zeeën

Foto: Roy BeuskerStylist Bastiaan van Schaik en oud-GTST-ster Toprak Yalçiner doen mee aan het avontuurlijke spelprogramma De Zeven Zeeën met presentatrice Floortje Dessing. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De andere kandidaten die van de partij zijn, zijn rapper Pepijn Lanen, actrice Lisa Smit, acteur Niels Gomperts, comédienne Dian Liesker, acteur Daniël Boissevain, presentator Patrick Martens, snowboardster Nicolien Sauerbreij en zangeres en actrice Anna Speller.

In het programma varen de tien kandidaten drie weken lang op een zeilschip over de Middellandse Zee. In acht afleveringen worden ze getest op kameraadschap, creativiteit, doorzettingsvermogen en lef.

Voor Floortje Dessing is het presenteren van een avontuurlijk spelprogramma een heel nieuwe ervaring. “Vanwege het vertrek van Patrick Lodiers ben ik op het allerlaatste moment bij dit project gehaald. Een tv-programma maken met zo’n grote crew en tien kandidaten is een totaal ander vak dan wat ik normaal doe, maar heel boeiend om mee te maken.”

Het is leuk om vanaf de zijlijn te zien hoe de kandidaten zich tijdens het spel moeten aanpassen aan het leven op zee. Het mooie aan het programma vind ik dat zowel de deelnemers als de kijkers thuis worden geconfronteerd met de slechte situatie van onze zeeën: met zaken als overbevissing en de plastic soep in onze oceanen.”

De Zeven Zeeën is in samenwerking met Greenpeace tot stand gekomen. Het programma is geproduceerd door Sputnik Media.

Het programma is vanaf 30 maart iedere maandag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen