Weinig kijkers voor Telefilm Sunny Side Up

Foto: John KramerSunny Side Up, de eerste Telefilm van 2015, wist zaterdagavond niet veel kijkers te boeien. De uitzending trok op prime time slechts 225.000 kijkers naar NPO 3, niet genoeg voor een plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 25. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Sunny Side Up, met in de hoofdrollen Egbert-Jan Weeber en Hannah Hoekstra, kwam niet verder dan een marktaandeel van 3,4 procent. Dat is 31 procent onder NPO 3’s laatste weekgemiddelde.

Heruitzendingen van buitenlandse films wisten zaterdagavond meer kijkers te boeien dan de Nederlandse film, die speciaal voor televisie geproduceerd is. Zo trok Puss in Boots op hetzelfde moment 463.000 kijkers naar SBS 6.

Sunny Side Up werd uitgezonden na afloop van Pauls Puber Kookshow. De Paul de Leeuw-show begon vorige week met 435.000 kijkers, maar daar waren er zaterdag nog 338.000 van over.

De serie Telefilms wordt volgende week zaterdag hervat met de film Undercover met Meral Polat en Nasrdin Dchar in de hoofdrollen. Deze misdaadfilm is geschreven door Boris Paval Conen.

Na die film volgen nog Het Mooiste Wat Er Is, Dames 4, Groenland en Aanmodderfakker.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen