Weesie niet trots op affaire met PowNews-collega

Dominique Weesie, baas van omroep PowNed, is niet trots op zijn affaire met een PowNews-collega. Dat vertelt hij dit weekend in het AD. Een paar maanden na de geboorte van hun dochter, bedroog Weesie zijn ex-vrouw met de vrouw die bij PowNews de autocue bediende. “Mikki kwam, zij was opeens alles voor Sophie. Ik stond op het tweede plan en dan is er zo’n vrouw die zegt dat je zulke mooie ogen hebt. Dat hoorde ik thuis niet meer en toen was ik zo zwak om er in te trappen“, zegt hij.

Met zijn ex-vrouw kreeg Weesie al eerder een kindje, maar hij is overleden. Die voorgeschiedenis maakt het vreemdgaan erger, vindt Weesie achteraf. “Tuurlijk! Schuldgevoel, verzin het allemaal maar. Dat is aan de orde van de dag, nog altijd.

Weesie kon er niets aan doen. “Als je verliefd bent, dan ben je ontoerekeningsvatbaar. Dan kan iedereen, zelfs je beste vriend, zeggen: ‘Joh, doe jij eens lekker normaal,’ maar het maakt op dat moment geen indruk.”

De presentator vindt het geen stoer verhaal. “Ik ben er niet trots op. Vind het eigenlijk een heel slecht verhaal. Nog altijd. Ik kom ook uit een milieu waar ik geen mensen ken die gescheiden zijn. En nu ben ik zelf zo’n lul.

Overigens is Weesie nog altijd samen met Annemieke, de vrouw die bij PowNews de autocue bediende.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen