Victor Mids ziet 24 Uur Met wel zitten

Victor Mids zou het leuk vinden om mee te werken aan het interviewprogramma 24 Uur Met van Theo Maassen. Dat vertelt de illusionist in een interview met Avrobode. Mids vindt het een erg leuk programma. “24 Uur Met vind ik fascinerend om te zien. Niet alleen is Theo Maassen goed in wat hij doet, maar vooral het psychologische aspect van het programma vind ik met mijn medische achtergrond boeiend. Als ze me daar ooit voor vragen, zeg ik direct ja“, aldus het AvroTros-gezicht. 

Minder leuk vindt Mids programma’s met nepillusionisten. “Ik noem geen namen, maar collega-illusionisten die in hun shows werken met ingehuurde acteurs en handlangers vind ik te ver gaan. Zelfs op televisie pik je ze er direct uit. Hoe goed je ook kan acteren, die oprechte verbazing bij het zien van een truc valt niet te simuleren.

Zelf is Mids ook wel eens te ver gegaan, al ging dat niet bewust. “Ik treed regelmatig op bij bedrijfsfeesten waar ik close up magic doe, bijvoorbeeld ongemerkt iemands portemonnee ontvreemden. Een soort zakkenrollen dus, maar je geeft alles natuurlijk direct terug.

Laatst was het tijdens zo’n evenement echter zó druk dat ik totaal vergat een horloge terug te geven. Toen de eigenaresse later om haar klokje kwam vragen en het inderdaad nog in mijn zak bleek te zitten, vond ik dat extreem gênant.

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen