Victor Mids gaat voor internationale carrière

Illisionist Victor Mids, bekend van het tv-programma Mindf*ck, hoopt op een internationale carrière. Dat vertelt hij in een interview met Televizier. Mids heeft een buitenlandse carrière al in de planning staan. “Er ligt al een plan klaar om mijn illusies met heel de wereld te delen. Dit is echt het begin. Ik vind het leuk om het nieuwe gezicht van het illusionisme te worden, en kan niet wachten om eerst Nederland kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van goochelen“, geeft hij aan.

Er is veel discussie over de echtheid het programma van Mids, maar daar ligt hij zelf niet wakker van. “Ik kan het wel zeggen, maar waarom zou je een illusionist geloven? Het enige waar je écht aan kunt zien dat er niet wordt geacteerd in Mindf*ck zijn de reacties van de mensen.

Die reacties zijn heel puur, aldus Mids. “Zelfs een topacteur weet niet hoe hij moet reageren als ik zijn pincode achterhaal. De mensen worden zo gek, dat moet je geloven. Meer kan ik de kijker niet geven.

Mids stelt dat hij met zijn gaven ook oplichter had kunnen worden. “Maar ik vind het leuker om mensen met mijn kennis te verrijken, dan dat ik het slechte pad opga.

Mindf*ck is elke maandag te zien op NPO 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen