Toyboy Ruud vindt Albert Verlinde grote hypocriet

Foto: RTLRuud Schepers, de eerste toyboy van Onno Hoes, vindt Hoes’ ex Albert Verlinde een enorme hypocriet. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Verlinde riep woensdag in RTL Boulevard dat hij zich er suf aan ergert dat media vermeende dates van hemzelf en Hoes constant als ‘toyboy’ omschrijven. Daar begrijpt Schepers niets van. “Beetje hypocriet niet? Boulevard heeft die term praktisch uitgevonden“, aldus Schepers, die talloze artikelen van Boulevard op een rij zet met ’toyboy’ in de titel.

Schepers verwijst onder meer naar de artikelen ‘Paays toyboy krijgt les van strippers’, ‘Heleen en toyboy gespot bij première’, ‘Sharon Stone zet toyboy aan de kant’, ‘Jennifer Lopez wil trouwen met toyboy’ en ‘Madonna en toyboy uit elkaar’.

Albert Verlinde hekelt term toyboy.. tenzij hij die term zelf gebruikt“, besluit Scheepers.

Boos om toyboy

Verlinde kwam deze week in het nieuws, omdat hij een toyboy aan de haak zou hebben geslagen. Dat bleek echter een gewone vriend te zijn. Ook Hoes is gespot met een toyboy uit Palestina.

Ik wil één ding kwijt, en dat heeft niets te maken met Onno, maar ik vind het woord ‘toyboy’ ondertussen een homodiscriminerende lading krijgen. Dat zou je eens met een vrouwelijke studente moeten proberen. Van: ‘De stoeipoes van die of die’“, reageerde de showkenner in RTL Boulevard.

Dat de Palestijnse jongen ’toyboy’ is genoemd, vindt Verlinde een schande. “Ik vind dat als een jongen van de Gazastrook vlucht, hier in Nederland komt, een studie doet, zich politiek inzet, je met iemand naar een modeshow gaat en je jezelf terugziet in een krant of op een internetsite als zijnde een toyboy, niet kunnen.

De RTL 4-ster hoopt op betere tijden. “Ik zou mensen willen oproepen die vooroordelen een beetje aan de kant te zetten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen