Sunny Side Up trapt nieuwe serie Telefilms af

Foto: John KramerDe thrillerfilm Sunny Side Up, over een Amsterdams stel dat ten prooi valt aan de sekte-achtige bewoners van Terschelling, trapt vanavond de zesdelige serie Telefilms van 2015 af. De BNN-film begint om acht uur op NPO 3. Dat heeft het tv-station laten weten. Telefilms zijn speelfilms voor televisie, die inspelen op maatschappelijke thema’s. De coproducties van onafhankelijke producenten en de publieke omroep krijgen financiële steun van het CoBO, de uitvoerder van het project. 

Jeanine Hagen van het Cobofonds is nu alweer druk met het nadenken over de Telefilms voor 2016. “Het wordt gelukkig ook steeds makkelijker om geld los te krijgen voor dit mooie project. Vooral in het begin was het behoorlijk schrapen, inmiddels weet iedereen dat men waar voor zijn geld krijgt.

Hannah Hoekstra en Egbert-Jan Weeber spelen de hoofdrollen in Sunny Side Up. Ze vieren hun zevenjarig samenzijn op Terschelling, juist in het weekend dat het eiland het traditionele Sunderumfeest viert, als er geen pottenkijkers gewenst zijn. Ze komen in botsing met de lokale bevolking.

De Telefilms die hierna volgen zijn Undercover (24 januari), Het mooiste wat er is (31 januari), Dames 4 (7 februari), Groenland (14 februari) en Aanmodderfakker (21 februari).

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen