Robert ten Brink hoopte al jaren op nieuwe tv-quiz

Robert ten Brink vindt het te gek dat hij straks weer te zien is met een spelshow. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Ten Brink begint zondag met de BankGiro Loterij-show The Big Picture. “Het is altijd al mijn wens gebleven, ook de afgelopen jaren, om een dergelijke quiz te presenteren. Het is allemaal al heel lang geleden begonnen met Cijfers en Letters. Toen kwamen Lingo en Weekend Miljonairs. Nu staan we hier met The Big Picture. Wie weet wat we over een paar jaar zeggen.

De presentator heeft genoten van de opnames. “Vandaag was de grote dag dat we in de studio echt hebben gespeeld met echte kandidaten die echt geld hebben gewonnen. Thuis kun je via de app meespelen en als jouw foto in de studio verschijnt, dan heb je 5000 euro gewonnen.”

Zelf meedoen aan een spel, vindt Ten Brink minder leuk. “Thuis speelt ik nooit spelletjes, want ik houd niet van spelletjes spelen, ik houd van spelletjes presenteren. Dat is heel wat anders natuurlijk.”

Er is één klein nadeel van het maken van tv-programma’s. Ik word elke zondagochtend handenwringend en badend in het zweet wakker om de kijkcijfers te checken van All You Need en daar komt nu de maandagochtend bij. Hartstikke leuk allemaal.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen