Prinses Laurentien in gesprek met RTL

Foto: RVDPrinses Laurentien voert gesprekken met RTL. Dat vertelde Marc van der Linden, een zwaargewicht in de Nederlandse royaltyverslaggeving, maandagavond in RTL Boulevard. Van der Linden heeft Laurentiens auto voor de deur zien staan op de dag van de Nieuwjaarsreceptie van de Stichting Lezen en Schrijven, waar ze ambassadeur van is. “De RTL Boulevard-studio zit hier tegen het parkeerterrein van RTL aan, bijna bij de ingang, dus de redactie loopt in en uit en ziet ineens de AA-auto staan.”

Op de receptie vroeg RTL Boulevard de prinses ernaar. “Laurentien, die normaal heel goed uit haar woorden komt, begon een beetje te stotteren toen wij vroegen waarom ze bij RTL was. Ze zei: ‘Ik had een vergadering daar.’ Maar je komt natuurlijk niet zomaar bij RTL. Een prinses komt hier niet iedere dag over de vloer.”

Wendy van Dijk, de vrouw van RTL-baas Erland Galjaard, was ook bij de receptie aanwezig. “Uiteindelijk was het Wendy die verklapte dat er een format ligt, waarover gesproken is.”

Of er nou een programma komt met Laurentien, of… Ik vind het spannend. Ik weet niet of het format ook daadwerkelijk uitgezonden wordt, maar de prinses is in elk geval in gesprek met RTL.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen