Patty Brard vindt Eva Jinek ‘superintelligent wijf’

Foto: SBSPatty Brard vindt het volstrekt onnodig dat Eva Jinek zo veel kritiek krijgt op haar talkshow. Dat vertelt de SBS 6-diva in de Weekend. Brard vindt Jinek ‘een ongelooflijk interessante persoonlijkheid’. “Het is gewoon een bloedmooi wijf, superintelligent, kritisch, een vrouw met ruggengraat en ook nog eens met gevoel. Tja, geen wonder dat iedereen wat van je vindt. Het bekende hogebomenverhaal is hier erg van toepassing. En ja, die bank is spuuglelijk, maar dat heeft niets met haar kunnen te maken.

Wel adviseert Brard haar tv-collega om iets meer ontspannen te zijn. “En inderdaad niet te snel te onderbreken tijdens je interviews. Je bent hartstikke alert en hoeft dat niet constant te bewijzen.

Ze vindt ook dat Jinek in haar eerste uitzendweek, toen ze nog niet concurreerde met Humberto Tan, iets te hoog van de toren blies. “Roep niet dat je 1 miljoen kijkers trekt waar Jeroen Pauw er maar 700.000 heeft, want dat was op een wonderbaarlijke dag in de wereldgeschiedenis.

Op de dag van de terreuraanslag in Parijs ging Jinek over de miljoengrens heen. “Gezien de actualiteit is het niet zo raar dat iedereen dan naar NPO 1 kijkt. Je hoeft niets te verdedigen, meissie.

Want jij bent alles, alles, alles in EEN. Ze heeft de boobies en de brains en het voelt goed!

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen