Ook tweede Telefilm weinig bekeken

Foto: SBSDe Nederlandse thrillerfilm Undercover, de tweede Telefilm van dit jaar, wist zaterdagavond slechts 320.000 kijkers te boeien op NPO 3. Daarmee behaalde de film, die speciaal voor deze tv-uitzending is geproduceerd, een marktaandeel van 4,6 procent. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De filmkijker keek zaterdagavond liever naar een heruitzending van de fantasiefilm The Sorcerer’s Apprentice met Nicolas Cage. Die trok op hetzelfde moment 431.000 kijkers naar SBS 6. 

Undercover ging over politieagente Nurgül Ozdemir (Meral Polat), die een sleutelrol krijgt toegewezen in een grootschalige operatie om een Turkse drugsbende te ontmaskeren. Een andere hoofdrol in de film is voor Nasrdin Dchar.

Het is de tweede van de zes Telefilms van 2015. De eerste, Sunny Side Up, was vorige week goed voor slechts 225.000 kijkers en 3,4 procent marktaandeel.

Undercover werd uitgezonden na afloop van Pauls Puber Kookshow. De tv-show van Paul de Leeuw wist ditmaal 366.000 kijkers te boeien.

De komende weken worden nog vier Telefilms uitgezonden: Het Mooiste Wat Er Is, Dames 4, Groenland en Aanmodderfakker.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen