Nicolette schrok van naaiverzoek Erland Galjaard

Foto: Roy BeuskerNicolette van Dam schrok zich rot toen haar baas Erland Galjaard haar vroeg voor de presentatie van Door Het Oog Van De Naald, de talentenjacht voor naaitalent die vanavond van start gaat op RTL 4. Dat heeft de presentatrice laten weten op 100%NL. Er worden veel grappen gemaakt over de naaishow en Van Dam doet daar hard aan mee. “Erland Galjaard belde en vroeg of ik zin had om een potje te naaien. Daar schrok ik in eerste instantie wel een beetje van“, aldus de presentatrice.

Van Dam ligt niet wakker van de vele seksueel gerelateerde grapjes. “Dat mag best wel, hoor. Dat hoort er een beetje bij toch?“, vertelt ze.

Toch moet je de inhoud van de show niet vergeten, benadrukt Van Dam. “Natuurlijk krijg je heel snel die grappen en dat is alleen maar leuk, maar het is wel een serieus programma met mensen die een enorme passie hebben voor zelf kleding maken achter een naaimachine.”

Een programma over naaien klinkt suf, vindt ook Van Dam. “Het is misschien toch een bepaalde hang naar zelf dingen doen en een bepaalde kneuterigheid. Maar eigenlijk is het tegenwoordig helemaal niet zo kneuterig meer. Het is nu namelijk weer hip.

Door Het Oog Van De Naald begint om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen