Margreet Spijker wil tv-kijker verrassen

Margreet Spijker hoopt de NPO 2-kijker volgende week woensdag te verrassen met haar eerste prime time-programma WNL Opiniemakers. Dat heeft de presentatrice vandaag laten weten in een persbericht. Spijker bespreekt in WNL Opiniemakers de nieuwskwesties van de week met haar gasten aan tafel. “Ik vind het een geweldige kans op de kijker op prime time te verrassen. Opiniemakers is een programma naar mijn hart en past feilloos bij mijn achtergrond“, zo laat ze weten.

Naast het bespreken van de opmerkelijkste kwesties van de week, wil Spijker “ook proberen de discussie daarover een stap verder te brengen.”

Omroep WNL wil met Opiniemakers een divers en ander geluid laten horen, legt eindredacteur Sabine Baak uit. “Er wordt voortdurend gediscussieerd over het nieuws. Op televisie en op social media“, legt ze uit.

Vervolgt: “Nieuws gaat allang niet meer alleen over de feiten. Meningen en discussie zijn minstens zo belangrijk. In Opiniemakers hoor je meningen die minder vaak aan bod komen bij de Publieke Omroep.”

Niet alleen de gasten kunnen een bijdrage leveren. “WNL wil ook graag de kijker betrekken bij de discussie. Maurice de Hond peilt wekelijks wat Nederland vindt van de kwesties die ter tafel komen en de kijker kan via social media voor en tijdens de uitzending ook een bijdrage leveren aan het gesprek.

De eerste, achtdelige serie van WNL Opiniemakers is vanaf 28 januari elke woensdag te zien op NPO 2.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen