Marc de Hond vindt Prem Radhakishun irritant

Marc de Hond ergert zich aan de optredens van Prem Radhakishun in De Wereld Draait Door. Dat zegt de komiek, presentator en zoon van Maurice de Hond in de Avrobode. De Hond is geen fan van de tv-persoonlijkheid. “Ik kan me met liefde ergeren aan het gedrag van professioneel provocateur Prem Radhakishun. Hij is geregeld te gast in De Wereld Draait Door. Daar krijgt hij het altijd voor elkaar minstens één keer ongevraagd de aandacht naar zich toe te trekken“, stelt hij.

Dat vindt De Hond erg ijdel van Radhakishun. “Als je als gast aan de beurt bent geweest, neem je plaats tussen het publiek en kom je hooguit nog aan het woord als Matthijs van Nieuwkerk een beroep op je doet. Prem daarentegen breekt altijd ongevraagd in om wat te roepen…

Een aandachtstrekker, concludeert De Hond. “Hij heeft niet eens een microfoon nodig. Thuis noemen we dergelijk gedrag inmiddels ‘een Premmetje doen’. Ik vraag me af of ik dat ook zou durven.

Radhakishun is enige tijd ontslagen geweest als tafelheer van De Wereld Draait Door, omdat hij Volkskrant-recensent Jean-Pierre Geelen min of meer beschuldigde van pedofilie.

Deze week was Radhakishun te gast in de veelbesproken uitzending van De Wereld Draait Door over de terreur in Parijs.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen