KRO neemt ‘geile Geert’ in bescherming

Foto: NCRVDe KRO wil niet meewerken aan de berichtgeving over het hitsige gedrag van Boer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops. Dat onthulde Shownieuws-coryfee Renate Gerschtanowitz maandagavond op SBS 6. Volgens Gerschtanowitz is de KRO ‘een beetje geschrokken’. “Normaal gesproken als je een mooi filmpje maakt over Boer Zoekt Vrouw, dan krijg je die fragmenten met al die uitspraken. Dat wilden ze nu eigenlijk niet. We hebben één specifiek gekregen met een uitspraak over schoonmaken.” 

De meest spraakmakende fragmenten, waaronder Geerts ‘hangende puntjes’-uitspraak, mocht Shownieuws niet uitzenden. “De rest hebben we daarom op beeld op mooie tegeltjes gezet. De KRO heeft natuurlijk ook zoiets van: dan zetten we hem wel heel erg neer als, inderdaad, hitsige Geert. Geert lust er wel pap van.”

Shownieuws zocht boer Geert maandag op. “Als jullie willen filmen, ik ben in de kas bezig“, zei de boer, die de cameraploeg vervolgens liet meekijken tijdens zijn werk. “Het is moeilijk voor mij om niks te zeggen. Ik ben een babbelboer.

RTL Boulevard besteedde ook aandacht aan de ‘hitsige’ boer Geert en liet Yvon Jaspers aan het woord, die zich op de vlakte hield. “Er zijn zo veel extremen geweest. Wij vielen van de ene in de andere verbazing. Het was van uitersten. Er zijn boeren die letterlijk en figuurlijk alle hoeken van de kamer hebben gezien.

Verder benoemde Albert Verlinde nog het saaie gedrag van boerin Bertie. “Nu weten we ook waar de uitdrukking ‘een potje saai’ vandaan komt.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen