Kim-Lian doet extra haar best voor John de Mol

Kim-Lian van der Meij zal zich voor honderd procent geven als presentatrice van Popster, aangezien het programma een ambitieus project is van John de Mol. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Van der Meij kijkt tegen hem op. “Ik vind deze show extra spannend, omdat John de Mol dit concept zelf heeft bedacht. Hij hoopt dat het een groot succes wordt waarin ook het buitenland geïnteresseerd zal zijn. Als presentatrice moet je dan echt het beste van jezelf geven.

Ze hoopt De Mol gelukkig te maken. “Ik zie John als dé televisieman van de afgelopen dertig jaar. Niemand heeft zoveel succes als hij, en hij is zó gedreven…”

Het is niet de eerste keer dat Van der Meij voor hem werkt. “Ook Beat It, dat ik samen met Gerard Joling en Jan Smit presenteerde, kwam uit zijn koker. En ook toen voelde ik de druk om extra goed te presenteren. De lat ligt dus best hoog, maar ik heb er ontzettend veel zin in.”

Van der Meij gaat Popster samen met André van Duin presenteren. “Ik ontmoette hem onlangs voor het eerst tijdens het Musical Awards Gala, en vond hem een heel rustige, bijna verlegen man.

Maar als de camera’s op hem zijn gericht verandert dat op slag! Ik hoop maar dat ik me naast hem staande kan houden...”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen