Jojanneke-haters in eerste aflevering Studio PowNed

Foto: Nick van OrmondtDrie prostituees die boos zijn om de serie Jojanneke in de Prostitutie van Jojanneke van den Berge zitten deze avond in Studio PowNed, de wekelijkse opvolger van het dagelijkse PowNews. Dat heeft Rutger Castricum laten weten op 100%NL. De EO-serie van voormalig PowNed-ster Van den Berge was deze week voor het laatst te zien en PowNed praat na. “We hebben drie hoeren in de uitzending. Dat zijn drie happy hookers, zoals ze zichzelf noemen, die een beetje boos zijn op Jojanneke.”

Castricum heeft Jojanneke in de Prostitutie ook gezien. “Hoeren worden daarin afgeschilderd als mensen die met tegenzin naar hun werk gaan en onder druk staan. Dat staan er ook wel een hele hoop, maar er zijn ook mensen in het vak die het wél naar hun zin hebben en die zitten vanavond op de bank.”

Er zit ook een bekende gast op de bank. “Niemand anders dan Fernando Ricksen. Ik ben met hem meegeweest naar een benefietwedstrijd in Schotland. Hij komt daar in de studio over vertellen.

Studio PowNed is om 21.05 uur te zien, maar wordt door Castricum een ‘late night-talkshow’ genoemd. “Het is een late night-talkshow. Ik ontvang gasten in een studio, dan heet het al snel een talkshow.

De kijkers van PowNews zullen zich vermaken. “Het PowNews dat we hadden, hebben we voor een groot deel meegenomen naar dit programma. Het is wel een talkshow, maar wel met respect naar de filmpjes en de manier van nieuws maken zoals men dat van ons gewend is.

Of Castricum zijn gasten op de bank net zo hard durft aan te pakken als op reportage? “Dat is wel de bedoeling, ja. Ik ben in studio niet ineens iemand anders.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen