Jack Spijkerman stopt met RTL 4-show Echt Waar

Foto: Studio KastermansJack Spijkerman stopt na vijf seizoenen met de presentatie van de RTL 4-show Echt Waar. Hij wordt opgevolgd door Jamai Loman. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Spijkerman: “Ten eerste trek ik me terug omdat ik vind dat dit programma beter bij een wat jeugdiger presentator past en ten tweede omdat ik waarschijnlijk in diezelfde periode bezig ben met de voorbereidingen en opnames van het RTL 7-programma Koning Voetbal. Ik wens Jamai dan ook veel succes.”

Loman heeft er veel zin in. “Aan mij de loodzware en onmogelijke taak om Ruben en Tijl in het gareel te houden. Dat is nogal een challenge! Ik vind het fantastisch en vooral een enorme eer dat ik het stokje van Jack Spijkerman mag overnemen. Ik heb er nu al voorpret van om weer samen met Ruben en Tijl aan de slag te gaan! Echt waar? Ja, écht!

Ruben van der Meer en Tijl Beckand blijven aan het programma verbonden. Aan hen wederom de taak om het publiek ervan te overtuigen dat hun antwoord het enige juiste is.

Echt Waar keert op zaterdag 18 april terug op televisie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen