Fons de Poel vindt Voetbal International geweldig

Fons de Poel behoort tot de grootste fans van de tv-show Voetbal International. Dat vertelt hij in VARAgids. Er is geen aflevering die De Poel mist. “Ik ben een enorme aanhanger van Voetbal International. Dat vind ik geweldig. Het duurt lang, ik geloof tweeënhalf uur, en ze zeggen altijd hetzelfde, maar toch denk ik als het is afgelopen: ach, wat jammer. Wilfred Genee is een natuurtalent en ik ben ongelooflijk gesteld op Johan Derksen, dat vind ik een van de leukste mensen van Nederland.

Verder is De Poel niet zo’n bankhanger. “Ik kijk niet zo heel veel televisie. Vroeger wel, toen keek ik alles: elk nieuw genre en programma wilde ik gezien hebben. Dat kan ik nu echt niet meer opbrengen. Ik zie natuurlijk wel alle journaals en dergelijke.

Samen met Derksen behoort De Poel tot de groep oudere mannen op televisie. Dat kan prima, zegt de presentator, verwijzend naar het beroemde programma Sixty Minutes. “Daar zitten mensen tot hun tachtigste te oreren en op een geweldige manier – en dat is het best bekeken actualiteitenprogramma van Amerika.

Ook De Poel wil nog wel even door. “Zolang je goed blijft en vernieuwend, waarom niet?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen