Floortje doorbreekt 2 miljoen kijkers-grens

Foto: RTLFloortje Dessing scoorde donderdag bijna 2,1 miljoen kijkers met de tweede aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, goed voor 30 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, dat dit seizoen slechts vier afleveringen telt vanwege het ziekteherstel van Dessing, wist vorig jaar met drie van de acht afleveringen de 2 miljoen te passeren. Op het hoogtepunt keken er een paar duizend mensen méér dan vorige week. 

Het nieuwe seizoen van het reisprogramma begon vorige week met 1,5 miljoen kijkers. Het kijkersaantal van Dessing zit dan ook flink in de lift.

Dessing profiteert van de zeer gunstige lead-in. Ze staat direct na kijkcijferkanon Wie is de Mol geprogrammeerd. Daar keken donderdag maar liefst 2,6 miljoen mensen naar.

Ook in het tweede seizoen reist Dessing weer naar de verste uithoeken van onze aardbol. Ze bezoekt mensen en draait een paar dagen mee in hun leven en ervaart zo hoe het is om op een ongewone plek te wonen.

Dessing was donderdag de nummer twee op prime time, direct na Wie is de Mol.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen