Floortje Dessing met avontuurlijk spelprogramma

Foto: RTLFloortje Dessing komt eind maart op televisie met een nieuw avontuurlijk spelprogramma: De Zeven Zeeën. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Tien BN’ers gaan in de NPO 3-show de strijd met elkaar aan tijdens een drie weken durende zeiltocht over de Middellandse Zee. “Het presenteren van De Zeven Zeeën kwam plotseling op mijn pad, toen Patrick Lodiers zijn vertrek bij BNN aankondigde. Ik ben van de één op de andere dag naar Italië gevlogen voor dit programma.”

Het is voor Dessing eens wat anders. “Een totaal nieuwe ervaring van televisie maken, met ook een heel andere rol. Ik ben veel minder prominent in beeld, het draait om de kandidaten.”

Ook de manier van opnemen was voor Dessing even wennen. “In plaats van één of twee man crew, waar ik normaal mee reis, ben je daar met dertig man. Heel gezellig en ook heel leerzaam, maar een heel ander vak.”

Het is niet plat amusement, stelt Dessing. “Het mooie en goede aan De Zeven Zeeën vind ik dat je naast de strijd tussen de kandidaten ook wat meekrijgt over de toestand van onze oceanen.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen