Cisca Dresselhuys vindt Humberto Tan te zoet

Cisca Dresselhuys, de vroegere baas van weekblad Opzij, kijkt niet graag naar de RTL 4-show van Humberto Tan. Dat vertelt ze in een interview met VARAgids. Dresselhuys kijkt op de late avond liever naar de NPO 1-show Pauw. “We kijken samen naar Jeroen Pauw. Humberto Tan is niet voor ons. Te zoet. Wij zijn meer van Pauw. Hij krijgt natuurlijk veel te veel betaald door de VARA, maar het feit dat hij zo snel kan switchen tussen ernst en de gekke draai is onbetaalbaar“, zo vertelt ze.

Op dit moment is Eva Jinek te zien op de plek van Pauw. “Ik hoop dat Eva Jinek heel goed kijkt en luistert naar Jeroen Pauw. De verwachtingen waren hoog gespannen en die spanning zie je in haar presentatie.”

Op de late avond is er ook nog Nieuwsuur. “De combinatie Twan Huys/Mariëlle Tweebeeke is als een guillotine. Ze zijn keihard en willen scoren. Enige humor zou hen niet misstaan.”

Clairy Polak kon ook een houwdegen zijn, maar bij haar zat altijd ergens een lachje. Net als bij Pauw: hard als het moet en geestig als het kan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen