Bram Moszkowicz vanavond in laatste 24 Uur Met

Bram Moszkowicz zit vanavond in de seizoensafsluiter van 24 Uur Met, het interviewprogramma van Theo Maassen. De uitzending begint om 20.30 uur op NPO 3. Dat heeft de VPRO vandaag laten weten. Moszkowicz liet zich 24 uur lang opsluiten met Maassen. “Dat is heavy om het maar zo te zeggen. Theo is een ontzettend leuke man, maar om 24 uur zonder tijdsbesef in één ruimte met een man te bivakkeren, is geen sinecure“, vertelt de oud-advocaat. “Ik heb twee biefstukjes gebakken.“

Hij heeft respect voor Maassen. “Het is een onderhoudende en slimme man. Hij moet het als interviewer leiden. Maar op een gegeven moment kreeg ik slaap. Je gaat er ’s middags om twaalf uur in en de volgende dag bleek dat wij om vier uur ’s nachts zijn gaan slapen. Ik dacht dat het twaalf, één uur was. Je bent volstrekt het besef van tijd kwijt.

Moszkowicz denkt dat de kijker verrast wordt. “Ik heb heel wat interviews achter de rug. Hij heeft wel wat dingen uit me gekregen die ik misschien normaal niet zou zeggen. Je krijgt meer de mens Bram te zien.

De 24 uur durende opnames eindigden om twaalf uur ‘s middags op de dag van de aanslag in Parijs. “Dan zit je in de taxi en hoor je wat er in Parijs gebeurd is. Dan vergeet je die 24 uur wel heel snel.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen