BN’ers geschokt door gijzeling bij NOS

Bekende Nederlanders zijn geschokt door de gijzeling die heeft plaatsgevonden in het gebouw van de NOS, waardoor NPO 1 een uur lang op zwart ging. Dat laten de sterren weten via sociale media. RTL Nieuws-lezer Jan de Hoop wenst zijn collega’s van de NOS veel sterkte. “RTL schenkt koffie voor NOS collega’s en zo hoort het ook“, zegt hij. En Nicolette van Dam: “Wat een afschuwelijke situatie voor de medewerkers van NOS. Respect voor de portier die in deze situatie zo snel en verstandig handelde.

Miss Montreal, het kersverse jurylid van The Voice, is ook in shock. “Man wat heftig. Blijft eng. Laten we in godsnaam lief zijn voor elkaar he!? Haihai.

Eddy Zoëy hoopt dat de beveiliging wordt aangescherpt. “Ik heb die poortjes en pasjes wel eens vervloekt, blijkt maar weer waar ’t goed voor zou moeten zijn…

NPO-dj Gerard Ekdom kan het niet geloven. “Mijn god, wat een toestand. Ben er helemaal stil van! Daar werk je dan dagelijks. Goddank geen gewonden.

Ymke Wieringa begrijpt niet waarom de bewapende man het NOS Journaal heeft uitgekozen. “Toch hoef je als verwarde gekkie niet de NOS binnen te vallen. D’r zijn genoeg talentenjachten voor beetje aandacht te krijgen op buis.

Patrick Kicken krijgt een ‘hartverzakking’ van de beelden en ex-politicus Hero Brinkman prijst de gegijzelde portier: “Ben trots op de beveiliger van het NOS gebouw en op de politiemensen die de aanhouding hebben verricht. Daadkrachtig!

De beelden waren verbijsterend, vindt Marc van der Linden. “Verbijsterend: een welbespraakte, keurig geklede, bijna hoffelijke, vousvoyerende jongeman. Waar is het met hem misgegaan?

Shownieuws-ster Renate Gerschtanowitz: “Ik vind dit heftig. NOS ik kan bijna niet geloven dat dit hier gebeurt.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen