Blote vrouwen in Boer Zoekt Vrouw

Foto: RTLBoerin Bertie Steur (40) laat haar drie logerende vrouwen vanavond behoorlijk schrikken in Boer Zoekt Vrouw. Ze worden verrast door het feit dat hun felbegeerde boerin posters van blote vrouwen in huis heeft hangen. Dat blijkt uit een preview van de Yvon Jaspers-show. In de preview is te zien hoe Bertie één van de dames rondleidt in huis. “Ja, dit is mijn slaapkamer, met uiteraard weer een blote vrouw aan de muur“, zegt ze tegen haar date, die wat zuinig reageert: “Oké, ja…

In Boer Zoekt Vrouw, het meest bekeken amusementsprogramma van de Nederlandse televisie, begint vanavond de logeerweek. “Hopelijk wordt deze week duidelijk met wie ze hun leven willen delen“, aldus de KRO.

Boerin Bertie vindt het best moeilijk om drie mogelijke liefdes in huis te hebben. Bij boer Theo is het meteen gezellig: ze kletsen er op los en hij warmt voor zijn dames wat bami op.

Op Texel, bij boer Jan, wacht Yvon Jaspers de meiden op bij de boot. Geert pakt de vrouwen eens even lekker beet. En boer Tom laat er geen gras over groeien: hebben zijn logees een kinderwens?

Boer Zoekt Vrouw begint om 20.20 uur op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen