Angela Groothuizen voelt zich ‘aangerand’ door Opzij

Foto: Roy BeuskerAngela Groothuizen is niet blij met de cover van de nieuwste Opzij. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. Op de cover staat een citaat van Groothuizen, namelijk ‘Ik heb geen flikker gehad aan mijn Dolly Dots-tijd’, maar die is volgens haar volledig uit zijn verband gerukt. “Er heeft iemand heel enthousiast een kop gemaakt, die wel venijnig lijkt. Daar ben ik natuurlijk minder blij mee. Je verwacht het ook niet van een feministisch vrouwenblad, dat ze je dan met zo’n kop een beetje aanranden.”

Groothuizen vindt het geen prettige afloop van haar contact met Opzij. “Ik schrok me dood toen ik het las. Ik zei het eigenlijk met een lachje.”

Het moet in context gezien worden, meent ze. “Je hebt heel veel artiesten die één of twee hits hebben, waarmee ze de rest van hun leven kunnen optreden. Wij hadden er wel dertig, maar ik zie mezelf niet op mijn 55ste in mijn eentje ‘helaho’ zingen, dus ik zeg: ‘Wat dat betreft heb ik er geen flikker aan gehad.’ Dat is een beetje de context.

De Dolly Dots zijn mijn zusters. Het is het liefste wat ik heb. Het zijn mooie, prachtige herinneringen. Het lijkt nu alsof het niet zo is, maar dat klopt natuurlijk niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen