André van Duin als Meneer Wijdbeens in Popster

Er is meer duidelijk over de rol van André van Duin in de SBS 6-show Popster. Als het typetje Meneer Wijdbeens zal hij naast presentatrice Kim-Lian van der Meij te zien zijn. Dat heeft de tv-zender vandaag gemeld in een persbericht. Van Duin heeft er zin in. “Meneer Wijdbeens heeft jarenlange ervaring als reporter en gaat de deelnemers op geheel eigen wijze ontvangen en ondervragen. Ik ben al een paar keer stiekem wezen kijken bij de repetities van de deelnemers“, zegt de bekende komediant.

Popster is een talentenjacht voor mensen met originele poppenacts. “De poppen zijn leuk en de acts divers, er wordt gezongen, gedanst en er zijn hilarische sketches. Ik heb nog nooit zoveel diversiteit gezien in het poppenspel. Ik ben er van overtuigd dat het een bijzonder verrassende en vrolijke familieshow gaat worden”, aldus Van Duin.

Ook de startdatum van het nieuwe Popster! is inmiddels bekend. Vanaf vrijdag 13 maart kan heel Nederland wekelijks om 20.30 uur kijken naar de allerleukste poppenacts.

Het programma wordt geproduceerd door John de Mols tv-bedrijf Talpa.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen