Wilfred Genee: ‘Nog tot 2016 onder contract’

Een overstap van Wilfred Genee naar SBS 6 is niet aan de orde. Dat heeft de RTL 7-presentator laten weten op Q-music. Genee werd in een interview met SBS-baas Peter de Mönnink in RTL Late Night genoemd als één van de opties om de Champions League te gaan verslaan op SBS 6. Zelf benadrukt de presentator dat hij zich al heeft verbonden aan een zender. “Ik hoorde het vorige week bij RTL Late Night, maar volgens mij heb ik gewoon nog een contract tot augustus 2016“, zegt hij.

SBS 6 heeft op dit moment maar één vaste sportpresentator in huis: Hans Kraay jr, die vaste gast is in Genee’s talkshow Voetbal International. “Hans is een wereldgozer. Sommige mensen denken weleens dat wij een probleem met elkaar hebben, maar dat is absoluut niet het geval. Het is een goede gozer.

Toch liggen de twee op televisie regelmatig met elkaar in de clinch. “Het is natuurlijk ook een beetje een sport aan het worden om Hans een beetje boos te maken zo nu en dan.

Overigens heeft De Mönnink ook interesse in NOS-ster Jack van Gelder. Hij staat ook nog tot de zomer van 2016 onder contract.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen