‘Werklozenshow RTL 4 wint van werklozenshow NPO’

Foto: RTLHet RTL 4-programma Ik Zoek Een Baan is ‘beter’ dan het AvroTros-programma Baanbrekers. Dat heeft de redactie van het RTL 4-programma laten weten in een persbericht. Beide tv-shows proberen om werklozen aan een baan te helpen. Daar slaagt de RTL 4-versie naar eigen zeggen beter in. “De eerste twee uitzendingen van het RTL4-televisieprogramma Ik Zoek Een Baan zijn goed ontvangen. Op social media melden kijkers dat het programma op alle fronten wint van Baanbrekers“, aldus een zegsvrouw.

Het programma Baanbrekers met Dyanne Beekman en Bas van Werven beleefde afgelopen woensdag zijn zesde en laatste uitzending. Ondanks het mooie uitzendmoment – om half negen op NPO 2 – was het programma een grote flop. De laatste uitzending trok 153.000 kijkers.

Ik Zoek Een Baan, dat wordt gesponsord door FNV en UWV, is nu twee afleveringen onderweg. De afgelopen uitzending trok zaterdag om vijf uur ’s middags 100.000 kijkers naar RTL 4. Er volgen nog vier afleveringen.

Ik Zoek Een Baan wordt gepresenteerd door Nadia-Jane Bristoll. Samen met Iris Kort is zij ook de eigenaar van de producent van het programma: het jonge Utrechtse productiebedrijf Under Creation TV.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen