‘Visagist RTL Late Night experimenteerde met Yolanthe’

Foto: Fleur KoningYolanthe Sneijder-Cabau zag er in RTL Late Night niet alleen anders uit door de slechte belichting, maar ook door haastwerk van een visagiste van de talkshow. Dat zegt Cabau’s zus Xelly vandaag in het AD. Eigenlijk zou Xelly de make-up van haar zus doen, maar zij kon niet. “Ik hoorde naderhand van Yolanthe dat de visagiste met haar toestemming iets anders heeft geprobeerd“, zegt ze. “Helaas gaat het met uitproberen van make-up, in combinatie met snelheid, wel eens fout.

Vooral de lippen van Cabau waren erg zwaar opgemaakt, zegt Xelly, die zelf visagiste is. “Dat, inclusief met vrij hard licht in de studio, zorgde ervoor dat mijn zus er misschien ietsje anders dan anders uitzag op televisie.

Overigens wil Xelly de visagiste van RTL Late Night niet aanvallen. “Het is een collega die ik zeer hoog in het vaandel heb staan“, zegt ze. “Zij is een zeer goede vakvrouw. Yolanthe en ik zullen nooit negatief over haar spreken.

Cabau is zeer ontdaan over de felle kritiek op haar uiterlijk. “Op een negatieve manier aangesproken worden op uiterlijkheden vindt zij bepaald niet leuk. De commotie heeft haar niet koud gelaten.

RTL Late Night heeft al toegezegd het licht in de studio aan te gaan passen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen