Tv-première Alles is Familie op tweede kerstdag

NPO 1, de meest bekeken tv-zender van het land, biedt op deze tweede kerstdag de meest in het oog springende programmering. Het station, dat bijna nooit een film uitzendt, pakt vanavond uit met de tv-première van de komediefilm Alles is Familie. Dat heeft de VARA laten weten. Alles is Familie, de meest bekeken Nederlandse bioscoopfilm van 2012, begint direct na het Achtuurjournaal en gaat de strijd aan met andere films als Home Alone 2 op RTL 4 en Nanny McPhee 2 op SBS 6.

De familiefilm Alles is Familie is de opvolger van Alles is Liefde, dat in 2007 met ruim 1,2 miljoen bezoekers ongeveer twee keer zo veel bioscoopgangers wist te vermaken.

Alles is Liefde ging in 2009 op hetzelfde tv-station in tv-première. Met 1,3 miljoen kijkers op eerste kerstdag won de film toen van Home Alone op RTL 4 (1,2 miljoen) en Happy Feet op SBS 6 (750.000).

Net als eerste kerstdag, wordt ook tweede kerstdag gedomineerd door films op televisie. Acht van de top tien-zenders hebben vanavond op prime time een film op het kerstmenu staan.

Alles is Familie begint om 20.20 uur op NPO 1.

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen