RTL Late Night-gasten schrikken zich rot

Foto: Nick van OrmondtDe gasten van RTL Late Night schrokken zich donderdagavond een hoedje door een enorm hard zoemend geluid, dat meerdere seconden aanhield. Dat was te zien in de live-uitzending op RTL 4. Terwijl Midas Dekkers kritiek aan het geven was op ‘supernanny’ Jo Frost, begon de herrie. Het leidde tot geschrokken gezichten aan de tafel én in het publiek. “Dit is nou wat je noemt ‘deus ex machina’, een ingreep van boven, wat zegt: ‘Genoeg over rupsen en vlinders’“, zei Humberto Tan.

Vlak nadat de herrie over was, begon de herrie wéér. “Ik moet even vragen aan de regie of we kunnen doorgaan of dat er technisch iets heel ergs aan de hand is. O, we kunnen doorgaan, pfoe.

De medewerkers van RTL Late Night blijven keten. Waar ze hun gasten dit keer flink lieten schrikken, zorgden tekortschietende lichttechnici en een experimentele visagiste er vorige week voor dat Yolanthe Sneijder-Cabau er uitzag als een clown.

Overigens kreeg Humberto Tan in de uitzending van donderdag ook een ‘gouden beha’ uitgereikt, omdat hij zo vrouwvriendelijk zou zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen