Ron Boszhard met nieuwe tv-show Bommetje

Staatssecretaris Sander Dekker (Media) zal zich verbijten rondom de kerstboom: AvroTros komt met een nieuwe tv-show in de geest van Te Land, Ter Zee en in de Lucht. Dat verklapt Ron Boszhard in weekblad Privé. Boszhard begint in maart met Bommetje. “Het is een soort Te Land, Ter Zee en in de Lucht. Op het water, in een of andere haven van ons land, ligt een groot luchtkussen. Daarop ligt een persoon die gelanceerd wordt door een zwaarder type dat vanaf een toren op datzelfde kussen springt.

De show wordt in een wedstrijdvorm gegoten. “Het gaat er uiteindelijk om hoe hoog de gelanceerde persoon komt. Het is een echt zomers programma, sportief en vooral ook hilarisch!

Verder blijft Boszhard het programma Zappsport presenteren. “Waarin ik kinderen volg bij diverse takken van sport en hoe ze hun favoriete hobby beleven. Best spannend, want er is ook een heuse Zappsport-beker te winnen.”

Dekker hekelt plat amusement bij de Publieke Omroep. Hij gaf al eerder aan dat programma’s als Animal Crackers en Ranking the Stars volgens hem meer passen bij de commerciële omroep.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen