Robin Martens ziet Expeditie Robinson niet zitten

Robin Martens moet er niet aan denken om net als haar GTST-collega Ferry Doedens mee te doen aan Expeditie Robinson. Dat vertelt de actrice in een interview met Veronica Magazine. Martens denkt dat ze niet geschikt is om onder abnormale omstandigheden te bivakkeren op een onbewoond eiland. “Ik val heel snel af, denk ik. Krabben uit elkaar trekken en gekke beestjes eten, is niets voor mij. En dan ga ik zo van m’n stokje. Ik wil ook geen roofbouw plegen op mijn lichaam.” 

De actrice is sowieso niet zo’n fan van BN’er-programma’s. Zo wil ze ook niet van een duikplank af springen. “Sterren Springen vind ik helemaal niets“, geeft ze aan.

In hetzelfde interview krijgt Martens ook het dilemma ‘nooit meer op tv of nooit meer dansen’ voorgelegd. “Jeetje, deze is erg! Maar als ik echt moet kiezen: nooit meer dansen. Dat is ook een van de redenen waarom ik ooit ben gaan acteren.

Ik wilde vroeger graag danseres worden, maar dacht: dat kan ik tot mijn dertigste doen en daarna is het einde carrière. Ik heb echt gekozen voor acteren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen