Robert ten Brink hoeft geen talkshow

Foto: SBSRobert ten Brink heeft geen enkele behoefte aan een eigen talkshow op televisie. Dat vertelt de presentator van All You Need Is Love in een interview met Esquire. Veel presentatoren zien een eigen talkshow als het hoogst haalbare, maar de 59-jarige Ten Brink is daar niet één van. “Ik ben zo’n beetje de enige presentator die al dertig jaar roept dat hij géén talkshow hoeft. Ik kan niet eens aan een tafel zitten, dat vind ik ongemakkelijk. Het moet bewegen“, geeft de presentator van RTL 4 aan. 

Met All You Need Is Love zit de presentator ook niet stil. “Het geheim van All You Need Is Love is dat het niet stil is blijven staan. Het is voortdurend geëvolueerd en veranderd, en daarom bestaat het nog steeds.

Het programma gaat al meer dan twintig jaar mee. “Als je nu beelden van me terugziet van dertig jaar geleden, was het best wel slecht. Héél klein en voorzichtig. Maar toen kreeg je nog de tijd om jezelf te ontwikkelen.

Tegenwoordig krijgen alleen de mensen met de grootste bek nog een kans. De meesten van hen hebben inderdaad alleen maar een grote bek en verdwijnen dus weer snel, een enkeling haalt het. Maar de tussenlaag die een tijdje zou moeten marineren, is weg.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen