‘Pharell Williams in RTL Late Night was risico’

Foto: SBSHumberto Tan vond het best een risico om een hele uitzending van RTL Late Night te wijden aan Pharell Williams. Dat vertelt de RTL 4-presentator in Televizier. Uiteindelijk ziet Tan de Pharell-special als één van zijn hoogtepunten van 2014. “De uitzending met Pharell is een hoogtepunt geweest, omdat dat een risico was. Eén gast, die niet zou optreden. Vindt men dat wel leuk? En we wisten niet hoe hij zou reageren op een aantal verrassingen die we hadden. Als dat dan goed uitpakt, ben ik daar heel blij mee.” 

Later deed Tan ook nog een One Direction-special. “Het onderdeel muziek was afgelopen jaar sowieso heel sterk. We hebben veel grote sterren te gast gehad.

Het was ook het jaar van de verhuizing van RTL Late Night. “We zijn verhuisd van het Américain op het Leidseplein naar Hotel Schiller op het Rembrandtplein, en ook dat was een risico. Maar het publiek heeft er niets van gemerkt, dus dat is ook goed gekomen.

Tot slot noemt Tan als hoogtepunten dat de ouders van de in Panama verdwenen meisjes Lisanne en Kris aan tafel zaten, net als de nabestaanden van de MH17. “Waarom ze dat ons dat vertrouwen geven, moet je aan hen vragen. Maar ze hebben in ieder geval het gevoel dat ze bij ons hun verhaal kwijt kunnen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen