Patty Brard vindt lichttechnici RTL Late Night onhandig

Patty Brard denkt dat de lichttechnici van RTL Late Night een beginnersfout hebben gemaakt. Dat laat ze blijken in haar column in Weekend. Brard vindt het niet raar dat zelfs Yolanthe Sneijder-Cabau er niet op haar voordeligst uitzag in RTL Late Night. “Lieve mensen van het licht in het bewuste tv-programma, je kan niet op iedereen hetzelfde spotje zetten, ongeacht wie er zit en hoe diegene eruitziet. Wij willen geen licht van boven of van de zijkant, dat maakt iederéén MONSTERLIJK.”

Zelfs de tv-diva kan het beter dan de lichtexperts. “Gewoon lekker van voren en het liefst een ringlichtje erbij!“, geeft ze aan.

Toch had Yo zelf ook een verantwoordelijkheid, vindt Brard. “Toegegeven, er zat te veel make up op Yo’s gezicht. En ja, haar lippenstift zat scheef en het was niet de beste dag om een close-up van haar huid te nemen.”

En ja, haar tanden zijn groter, haar wangetjes boller en haar wenkbrauwen dikker aangezet. Maar om haar nou met zijn allen ineens uit te maken voor monster, en nog veel grover dan dat, gaat mij echt te ver.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen