Nikkie Plessen weigert BN’er-shows

Foto: Mike van den ToornNikkie Plessen heeft geen zin om mee te doen aan BN’er-programma’s zoals Sterren Springen. Dat vertelt de ontwerpster in een interview met Grazia. Plessen antwoordt steevast ‘nee’. “Je zult mij niet snel van een duikplank zien springen of in een paal zien hangen, en ik ga ook niet naar een onbewoond eiland om daar te overleven. De aanvragen stromen soms binnen, dat je denkt: Wat hebben jullie nu weer bedacht? Maar ik hoef echt niet in een spelletjesshow of een quiz“, zegt ze.

Ze wil ook helemaal geen bekende Nederlander zijn. “Ik heb er heel weinig mee en hoef niet zo nodig met mijn hoofd op televisie, tenzij iets gelinkt is aan mode. Ik zit bij RTL Boulevard als fashion deskundige; dat vind ik leuk, omdat ik mag praten over hetgeen waar ik zoveel van hou.

Dat is voor Plessen ook het belangrijkste criterium als ze een tv-aanvraag binnenkrijgt: “Als ik iets doe, moet het puur een verlengstuk zijn van de dingen waarmee ik bezig ben.”

Plessen heeft in het verleden ook programma’s gepresenteerd voor RTL. Tegenwoordig is ze vooral druk met haar eigen kledinglijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen