Michiel Romeyn gek op Sophie Hilbrand

Foto: RTLMichiel Romeyn, onder meer bekend van zijn rol in de SBS 6-serie Danni Lowinski, ziet Astrid Joosten en Sophie Hilbrand als zijn favoriete presentatrices. Dat vertelt hij in Mikro Gids. Romeyn vindt de presentatrice van fusieomroep BNN-VARA twee keien. “Twee Voor Twaalf kijk ik, omdat ik Astrid Joosten een prettige verschijning vind. Ik ben ook dol op Sophie Hilbrand; een prettige aanwezigheid, zoals dat heet. En ze maakt leuke programma’s“, aldus de 59-jarige acteur.

Romeyn maakte jarenlang furore met het komische Jiskefet. “Nu zit alles vast aan formats, maar wij deden gewoon wat wij zelf leuk vonden. Het was een soort anarchie, maar wij vermaakten de mensen ermee, in alle lagen van de bevolking; dat heeft een meisje uitgezocht voor haar proefschrift.

Zelf is Romeyn niet echt een seriekijker. “Ik verveel me nogal gauw. Maar The Bridge, met die wat autistische recherche-mevrouw vond ik erg prettig. Ze wilde de hele tijd maar seks hebben en dat zei ze ook. Ze zei gewoon alles. Een rare ingang, maar wel een vondst.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen