Lingo terug in zomerstop De Wereld Draait Door

De spelshow Lingo keert terug in de zomerstop van De Wereld Draait Door. Dat vertelt presentatrice Lucille Werner in de kersteditie van De Telegraaf. Met de zomereditie van Lingo blijft Werner niet in de studio, maar gaat ze het land in om het taalspelletje op locatie te spelen. “Lingo is nog niet helemaal over”, zegt de 47-jarige AvroTros-ster in de krant. “We zijn druk bezig met een zomereditie. Wij mogen een aantal weken het gat van de zomerstop van De Wereld Draait Door invullen.

Toch wil Werner ook verder kijken dan Lingo. “De kijker wil Lingo terug, maar ik vind het ook goed om te kijken naar andere succesvolle spelprogramma’s in het buitenland. Wellicht kunnen deze programma’s ook scoren in Nederland.”

Je moet soms het lef hebben om te durven vernieuwen, meent Werner. “Aan de andere kant, van Lingo weet je dat er een grote vaste kern fans is. Wat het uiteindelijk wordt, is pas over een aantal weken bekend.”

Ik ben nu even blij dat er geen Lingo is, zodat ik mijn handen meer vrij heb voor Angel. Maar het wordt ook weer steeds drukker. Ik heb net Maestro gedaan en Sta Op Tegen Kanker. Af en toe presenteer ik Koffietijd. En we brainstormen over het zomerprogramma.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen