Linda vindt licht RTL Late Night niet goed genoeg

Foto: Fleur KoningLinda de Mol vindt het licht van RTL Late Night niet goed genoeg. Daarom liet de tv-koningin donderdag, toen ze te gast was, een grote lichtbak ophangen. Dat zei Albert Verlinde in RTL Boulevard. De Mol zat op de beruchte plek rechts naast Humberto Tan, waar Yolanthe Sneijder-Cabau volgens critici op een clown leek door slecht licht. “We zagen boven in beeld een heel grote lichtbak, die op het gezicht van Linda gericht was. Wij denken: komt dat door Yolanthe?“, aldus Verlinde.

Verlinde ging op onderzoek uit. “Ik heb net met de hoofdredacteur Carlo van Lienden gebeld en hij zei: ‘Ja, inderdaad, dat is op verzoek van Linda, maar dat is de vorige keer dat Linda er was ook gebeurd.’ Het is ook bij Anouk gebeurd, ook bij Monique van de Ven.

Sommige sterren nemen geen genoegen met de standaardbelichting van RTL Late Night. “Er is een aantal mensen die een manager hebben die zorgt dat ze goed uitkomen in het licht. Dan krijg je zo’n bak mee. Je bent een ster of je bent het niet.”

De Mol vertelde in RTL Late Night onder meer over de afperser van haar familie die nu vast zit en over haar nieuwe werkprojecten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen