Jeroen blij met tv-verhuizing Tilburg naar Amsterdam

Foto: Roy BeuskerJeroen van Koningsbrugge is er blij mee dat niet Tilburg, maar Amsterdam voortaan het decor is van zijn politieserie Smeris. Dat vertelt de acteur in weekblad Story. Van Koningsbrugge vindt zijn gezinsleven erg belangrijk. “Wat dat betreft ben ik blij dat de opnames van de tv-serie Smeris waarin ik Theo Kamp speel, in Amsterdam zijn. De vorige serie werd in Tilburg gedraaid, en toen ben ik echt lange tijd van huis geweest. Maar nu heb ik weer alle aandacht voor mijn vrouw en kinderen.”

Die blijven het allerbelangrijkst in zijn leven, benadrukt hij. “Ik kan een joviale papa zijn maar ik ben wel duidelijk en consequent. Althans, dat probéér ik. Bij onze zoon werkt dat, maar bij mijn dochter totaal niet.”

Ze is net als mijn vrouw: die doet ook altijd gewoon waar ze zelf zin in heeft. Dat mag best. Maar soms denk ik: kom op Valerie, nu moeten we dit of dat doen. Dan kijkt ze mij slechts uitdagend aan.”

Smeris was dit voorjaar twee afleveringen lang een groot succes, totdat de kijkcijfers afnamen. Dat weet Van Koningsbrugge destijds aan negatieve kritieken in De Wereld Draait Door.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen