Humberto Tan wil Barack Obama aan tafel

Humberto Tan gaat proberen om de Amerikaanse president Barack Obama in zijn programma RTL Late Night te krijgen. Dat vertelt de presentator in het AD. Op de vraag wie Tan volgend jaar aan zijn tafel wil hebben, geeft hij een fantasierijk antwoord: “Barack Obama. Ik begrijp dat iedereen gaat lachen. Maar nee heb je, ja kun je krijgen. Dus we gaan het gewoon vragen. Of zoals atletiekbaas Charles van Commenée zegt: ‘Je moet die lat elke dag hoger leggen, ga voor 2 meter in plaats van 1.99’.

Gelukkig staat er meer op het verlanglijstje van Tan. “Een andere droomgast is Nile Rodgers, oprichter van Chic. Zijn muziek is doping voor de ziel.

Voorlopig zitten er vooral veel RTL-sterren aan Tans tafel. “Ja, ik ken de verwijten. Soms denk ik: het zal wel. Er zullen altijd mensen zijn die wat te zeuren hebben. RTL4 heeft een stal met mooie namen en daar maak ik graag gebruik van.”

Maar ik heb Alberto Stegeman van SBS 6 ook al verschillende malen aan tafel gehad, net als Frits Sissing van de Publieke Omroep. En ik ben niet bang om kritisch te zijn over eigen programma’s van de zender zoals Project P over pesten. Ik heb er meerdere keren aandacht aan besteed.

RTL Late Night is de op een na meest bekeken talkshow van het land.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen