GTST’s Gaby Blaaser wil ook presenteren

Foto: Daniel J AshesGaby Blaaser, die sinds kort een rol in Goede Tijden Slechte Tijden heeft, hoopt op termijn ook te gaan presenteren, net als een aantal van haar soapcollega’s. Dat vertelt de actrice, ook bekend van SpangaS en als ex van Jim Bakkum, in Televizier. Blaaser is trots op haar rol in de RTL 4-soap. “Ik heb het gevoel dat ik erg op mijn plek zit. Het voelt heel speciaal voor mij. In de toekomst zou ik ook programma’s willen presenteren, maar nu ben ik erg gefocust op Goede Tijden Slechte Tijden.

De actrice beschouwt de rol van Sacha Kramer als een doorbraak in haar carrière. “Ergens wel. Toen ik acht jaar geleden begon met acteren en mensen me vroegen in welke serie ik ooit wilde spelen, zei ik GTST. Dat was mijn droom en die is uitgekomen.

Ze keek al jaren naar de serie. “Ik was een groot fan van de serie. Ik keek er altijd met mijn moeder naar. Nu speel ik er zelf in.

Blaaser heeft het gevoel dat ze in een warm bad is terechtgekomen. “Ik moet zeggen dat ik ontzettend lief ben opgevangen door iedereen.

Ik deel een kleedkamer met Barbara Sloesen. Zij speelt net iets langer in de serie dan ik. Het is fijn dat we er samen over kunnen kletsen. Daar heb ik veel aan.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen